Hot Links & Beer with BBQ Sauce

1 liter ditt favoritt-øl 
3 middelstore løk, skrelte og skåret i tynne skiver
1 ss favoritt-rub
1,5 kg Craigs Hot Link Sausages 

1. Ha øl, løkskivene og krydder i en passe dyp aluminiumsform. 

2. Varm ølbadet på direkte varme til det begynner å ryke (blandingen trenger ikke koke opp).

3. Bruk grillhansker eller en klype til å flytte aluminiumsformen forsiktig over til indirekte varme.

4. Legg pølsene over varmekilden og grill dem til de har fått en fin grillfarge.

5. Legg pølsene oppi ølbadet. Ta ned lokket.

6. Hvis ølbadet ser ut som om det skal koke, så er det litt varmt i grillen. Da må du skru litt ned på varmen på en gassgrill eller lukke ventilene på kullgrillen til ca. en 1 cm åpning. La pølsene trekke i ølbadet til løkskivene er myke. 

Legg pølsene på en skjærefjøl og skjær dem i skiver. Server pølse-skivene sammen med den gode løken!

Tips

Pølsene kan ligge i ølbadet en god stund, en time+ for tykke pølser, mindre for tynnere pølser. Hvis pølsene ligger lenger enn dette blir de bløte i konsistensen. Jeg foretrekker å spise dem før de kommer så lang.

Server med barbecuesaus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *