The final “grill course for all” will be held on Wednesday, September 5th at 5:00 (that´s 17.00 to you locals). What better way to ensure a delicious and fun fall and winter, than out-grilling your friends and neighbors?
Otherwise: We will be hosting team building courses for companies from September until the Christmas holidays (we only have a few available dates left in September but October-December is ready for booking. For more information send me an e-mail at craig@craig.no.
“Grillkurs med Grillkongen Craig”
Onsdag 5. september
Dette er kurset for dere som vil gjøre noe mer ut av grillingen.Vi griller for harde livet: kjøtt, kylling, diverse sjømat, grønnsaker, og mer. I tillegg lager vi sauser, marinader og krydderblandinger, salater, sideretter og knallgod dessert.
Kurset er bygget opp slik at kursdeltakerne lager all maten. Craig styrer grillingen og kokkene vår hjelper med tips og råd. Vi bruker både gass- og kullgrill, og vi viser forskjellige typer utstyr som gjør grillingen lettere å håndtere. Det handler om å bruke gode råvarer kombinert med grillkunnskap, om det er bruk av trefliser for å gi mer smak til maten eller langtidsgrilling (indirekte grilling) for større stykker kjøtt og fisk. Vi viser hvordan råvarene skal behandles og metodene som brukes for å få frem det beste i dem. Disse kursene er for dere som vil ta grillingen til det neste nivået. Det blir kjekke, uformelle kvelder med massevis av god mat.
Kurset starter kl 17.00 og varer til ca. kl 22.00.
Pris kr 1.350,- per person for kurset og maten. Drikke kan kjøpes under kurset.
Påmelding:
Epost: helle@craig.no
www.craig.no
www.uthuset.no